ACTIVITAi??EsI


Ski

Pentru a va imbunatatii sanatatea, va recomandam in vacanta dumneavoastra la Predeal sa profitati de una dintre cele mai cunoscute partii de ski din Romania.

Offroad

Daca sunteti pasionati de aventuri in natura, activitatea Off Road va ofera posibilitatea de a va deplasa cu autoturisme speciale pe drumuri cu grad mare de dificultate.

Snowboarding

Tinerilor carora le plac senatiile extreme pot experimenta acest sport pe partia din Predeal in sejurul ales la Hanul Cotul Donului cu mare incredere.

Inot

In orice perioada a anului, inotul este o optiune perfecta pentru a face miscare,diferite complexe din Predeal va pot oferii posibilitatea de a practica acest sport.

Ciclism montan

Pasionatii de acest sport pot allege diferite trasee din Predeal pe poteci si drumuri forestiere daca dispun de echipamentul necesar.

ParapantA?

La doar cativa km distanta (poiana Brasov) puteti experimenta un zbor cu parapanta unde ve-ti beneficia de instructor profesionisti.

ATV

Pe Valea Prahovei exista drumuri forestiere pentru o noua experienta cu ATV-ul,singurul criteriu important inafara de dorinta de a experimenta lucruri noi este sa aveti carnet de conducere cat.B.

DrumeEi??ii

Pentru a va Aventura unei drumetii va recomandam traseul Predeal - Galma Mare - Valea Rasnoavei - Varful Fitifoiu ai??i?? Predeal cu marcajul: cruce albastra.