ACTIVITĂȚI


Activități

Ski

Pentru a vă îmbunătăți sănătatea, vă recomandăm în vacanța dumneavoastră la Predeal să profitați de una dintre cele mai cunoscute pârtii de ski din Romania.
Activități

Offroad

Dacă sunteți pasionați de aventuri în natură, activitatea Off Road vă oferă posibilitatea de a vă deplasa cu autoturisme speciale pe drumuri cu grad mare de dificultate.
Activități

Snowboarding

Tinerilor cărora le plac senzațiile extreme pot experimenta acest sport pe pârtia din Predeal în sejurul ales la Hanul Cotul Donului cu mare încredere.
Activități

Înot

În orice perioadă a anului, înotul este o opțiune perfectă pentru a face mișcare, diferite complexe din Predeal vă pot oferii posibilitatea de a practica acest sport.
Activități

Ciclism montan

Pasionații de acest sport pot alege diferite trasee din Predeal pe poteci și drumuri forestiere dacă dispun de echipamentul necesar.
Activități

Parapantă

La doar câțiva km distanță (Poiana Brasov) puteți experimenta un zbor cu parapantă unde ve-ți beneficia de instructori profesioniști.
Activități

ATV

Pe Valea Prahovei există drumuri forestiere pentru o nouă experiență cu ATV-ul, singurul criteriu important în afară de dorinta de a experimenta lucruri noi este să aveți carnet de conducere cat.B.
Activități

Drumeție

Pentru a vă Aventura unei drumeții vă recomandăm traseul Predeal - Galma Mare - Valea Râșnoavei - Vârful Fitifoiu - Predeal cu marcajul: cruce albastră.